INVÄNDIG RENGÖRING

Grus, smuts, fläckar på säten, barnspyor, smutspartiklar som sliter på textiler, plast och andra detaljer. Dammiga paneler, leriga pedaler, glassfläckar m.m. som förstör körglädjen. Vad ska du göra med bilen? Ska du köpa en ny bil varje gång? Eller vill du fräscha upp din bil?
För att få din bil ren, fräsch, fri från bakterier och all sorts smuts ska du göra en ordentlig rekonditionering minst två gångar per år.

Vi har två olika paket för ändamålet, höstrekond och vår-rekond.

LÄDER ELLER TYG!

Oavsett om du har läder- eller tygklädsel på bilen, har vi speciella och miljövänliga medel som vi använder för att göra din bil ren, fin och fräsch. Vid sidan om städningen har vi flera andra lösningar för att behålla bilen ren under längre perioder och som är lätta att använda vid kommande städ- och rengöringar.

Vi har tre olika invändiga rengöringsalternativ
Invändigt går vi igenom hela bilen med dammsugare och rengöringspaneler, gummimattor, fönsterputs, dörrfack. Inredningen är viktig eftersom det är där partiklar samlas. Partiklar som sliter på textiler, plast och andra detaljer.

Vi har tre olika invändiga rengöringsalternativ

A.

INVÄNDIG SNABB STÄDNING

Lätt dammsugning av alla sittplatser och rengöring av mattor.

B.
INVÄNDIG STÄDNING

Dammsugning av kupén, rengöring av paneler och mattor, samt fönsterputs.

C.
INVÄNDIG REKNOND

Tryckluftsrengöring av paneler, mittkonsoler och dörrfack, samt rengöring av mattor, bagageutrymme, fönsterputs och noggrann dammsugning av hela kupén. Vi använder speciella maskiner och miljövänliga kemikalier som är mycket effektiva mot smuts och fläckar, samtidigt som de är skonsamma mot miljön.

Hittar du inte, den behandlingen du letar efter? eller vill du boka några behandlingar samtidigt?

ring oss på 021 12 61 61 vi har säkert en lösning!