Dragkrok monterat & klart

Vi erbjuder fackmannamässig montering av dragkrok samt lämnar vi 5-års funktionsgaranti på samtliga dragkroksmonteringar och använder enbart modellanpassade dragkrokar av högsta kvalité från ledande tillverkare som WestfaliaThule-Brink och Alexo.

Vi säkerställer att du får en perfekt dragkrok till din bil till marknadens lägsta pris. Vi monterar dragkrok till alla personbilar, avsett om modell eller biltillverkare.

Dragkrokar av högsta kvalité till lägst pris

Bokar du din dragkroksmontering genom ServiceStoppet kan du vara säker på att du får marknadens bästa dragkrokar till bästa pris. Vi har ett brett kontaktnät med Europas ledande dragkrokstillverkare där vi genom stora inköpsvolymer på dragkrokar pressar priserna. Specialiseringen på att endast montera dragkrokar gör att produktiviteten ökar vilket pressar monteringstiden och därmed kostnaden för verklig arbetstid. Alla dragkroksmärken vi använder är CE-typgodkända och drag testade 2 miljoner gånger i utvecklingsfasen i enlighet med EUs föreskrifter.

Många års erfarenhet av allting rörande dragkrokar har lett fram till att vi har en grundmurad känsla för kvalitet. Det är tryggt att lämna bilen hos oss. Du bokar enkelt din montering via oss  och kan i lugn och ro välja den lediga tid som passar dig. När du sedan lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer hos erfarna dragkroksmontörer som på ca fyra timmar genomför en korrekt installation. När du hämtar bilen kan du direkt använda dragkroken.